Pridružite nam se na gastro putovanju svijetom!

Ovog ljeta, terasa našeg Roof bara postaje mjesto na kojem vas očekuju posebni događaji tokom kojih ćemo zajedno otkrivati najljepše okuse iz cijelog svijeta. Pripremite se za uživanje u  promocijama, degustacijama  i odličnom muzičkom programu koji će savršeno upotpuniti ambijent sa najljepšim pogledom na grad.

Petak, 12. jul

PASTA LA VISTA

Veče posvećeno jedinstvenom doživljaju autentične italijanske kuhinje tokom kojeg ćete imati priliku da uživate u najfinijoj pasti i vrhunskim italijanskim vinima.  Ljubitelji dobrih zalogaja, biće oduševljeni svježom pastom De Angelis koja će donijeti posebnu punoću okusa u kombinaciji sa kvalitetnim Bartolli umacima. A za odličnu atmosferu, tu je i Ajla Acoustic Duo čija će muzika dati posebne note ovoj predivnoj večeri.

 

 

 

 

 

Subota, 13. jul

SUSHI ROLL & JOY

Uživajte u umjetnosti dobrih zalogaja, pripremljenih na tradicionalni japanski način.  Kombinujte vaš omiljeni sushi sa osvježavajućim i laganim pićem s našeg roof bara. Za ljubitelje vina preporučujemo svježa bijela vina koja se savršeno slažu s notama sushija, dok ljubitelji piva neće pogriješiti jer pivo i sushi su uvijek dobra kombinacija. I ovog puta, očekuje vas i poseban muzički doživljaj, za koji će se pobrinuti Sara & Đuro.

 

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i uživajte u savršenim trenucima, protkanim najboljim okusima. Čekamo vas na najljepšoj terasi u srcu grada!