Radimo zajedno

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

 

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

 

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

 

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Kulina bana 1, Jajce, emailom na: ljudski.resursi@crvena-jabuka.ba, ili popuniti online prijavu u nastavku:

Trgovci sezonci

Dragi studenti, ukoliko želite da zaradite dobar džeparac prijavite se na naš K O N K U R S za ...

Konkurs za trgovce, poslastičare i poslužioce na odjelima gotovih jela i pekare

Ukoliko želite sa nama da stvarate jedinstveno gastronomsko iskustvo u kojem svakog dana uživa veliki broj kupaca prijavite se na ...

Stalno otvorene pozicije

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se” Nakon toga dobićete ...