Häagen-Dazs – oko svijeta iz srca Amerike

Uživanje na toplom ljetnjem suncu po pravilu predstavlja savršenu priliku da se zasladimo hladnim kremastim desertima. Tada osjetimo kako nas obuzima talas čiste radosti i najslađeg zadovoljstva. Predstavljamo vam Häagen-Dazs, sladolede koji su osvojili svijet svojim izvanrednim kvalitetom i neodoljivim okusom.

Sinonim za vrhunski sladoled

Häagen-Dazs je ime koje već decenijama prestavlja sinonim za vrhunski sladoled. Svaka kugla čini jedno malo remek-djelo, stvoreno s pažnjom, ljubavlju i posvećenošću. Već pri prvom susretu, bogati, kremasti okus zadovoljiće sva vaša čula, i učiniti da mu se uvijek rado vraćate. Ali u čemu je tajna?

To je Dazs!

Sladoledi Häagen-Dazs rođeni su u srcu Amerike. Davne 1960. godine u maloj prodavnici u Njujorku, mladi par Reuben i Rose Mattus imali su viziju da zauvijek promijene svijet sladoleda. Sa ljubavlju i posvećenošću, od vrhunskih sastojaka, kreirali su prepoznatljivu i neponovljivu Häagen-Dazs magiju. Pažljivim odabirom najfinijih prirodnih kakao zrna, do svježeg voća i orašastih plodova, nastao je sladoled u kojem danas imaju priliku da uživaju sladokusci širom planete.

Korak dalje

Häagen-Dazs sladoledi otišli su korak dalje od vrhunskog okusa. Ovaj brend sa ponosom podržava održivost i brigu o životnoj sredini, saradnjom sa lokalnim farmerima koji brinu o prirodi i vode računa o dobrobiti životinja. Birajući Häagen-Dazs podržavate brend kojem je stalo!

Upoznajte svoj sljedeći omiljeni sladoled

Prepustite se najfinijim notama ukusa, od belgijske čokolade, oraha i makadamije do vanilije i karamele, ili se osvježite uživajući u voćnoj eksploziji manga i maline. Svaki okus je jedinstven, stvoren da zadovolji sve sladokusce i ispuni trenutak zadovoljstvom.

Häagen-Dazs sladolede pronađite u našem Crvena jabuka gastro marketu.