Najbolje cijene u srcu grada

Od 17.7. do 30.7.2024, najbolje cijene u srcu grada vam donose popust od -30% na De Angelis svježu tjesteninu koja se priprema od prirodnih, pažljivo odabranih sastojaka i donosi poseban gastronomski užitak koji će vas odmah odvesti u samo srce Italije.

Osim što je spremna najčešće za svega 3 minuta, svježa tjestenina se odlikuje punijim i bogatijim okusom kao i finom teksturom koja savršeno upija sosove.

U De Angelis asortimanu, očekuje vas  klasična tjestenina kao što su tagliatelle, maccheroncini, bigoli, fusilli i svježe kore za lazanje. Ukoliko želite da obogatite ovo uživanje tu su i fagottini sa sirom, cappelletti sa ricottom i špinatom i cappelletti sa gljivama koji će vas osvojiti čim ih budete probali.

Za sve koji vode računa o posebnim režimima ishrane De Angelis donosi pravu raskoš okusa uz tagliatelle i tortellone sa sirom bez glutena, kao i bio vegan tortelloni sa špinatom.

Naravno, tu je i Più Voglia linija De Angelis tjestenine sa kremastim filom, koja stvara pravu harmoniju za savršene trenutke u kombinacijama sa pestom, šparogama i bundevom.