GAEA: Ukusi Grčke na vašoj trpezi

Sunčane padine grčkih polja kriju tajnu vrhunskog kvaliteta masline. Plodovi predanog rada i ljubavi, pažljivo su odabrani i ubrani u pravom trenutku, tako da sve trenutke za trpezom ispune uživanjem. Prepustite se prefinjenim ukusima koje pružaju ovi velelepni pejzaži i osjetite duh grčkog ljeta kroz autentične Gaea masline i maslinova ulja.

GAEA zelene grčke masline sa Halkidikija

Bez koštica, gustog mesa i blagog začinskog ukusa, koji samo čeka da bude otkriven, zelene masline  su odlične kao dodatak salatama i pastama, ali i kao ukusni zalogaji same po sebi. Dodajte ih svojim omiljenim jelima i uživajte u noti svježine i zanosnoj aromi! A za sve poklonike organske proizvodnje u ponudi su i organski uzgojene zelene masline, a ljubitelji nešto smjelijih aroma, imaju priliku da probaju zelene masline marinirane nekoliko dana u ekstra djevičanskom maslinovom ulju, origanu, bijelom luku, korijanderu i limunovoj kori ili one sa čili papričicama i crnim biberom za neprevaziđeni pikantni užitak.

GAEA masline Kalamata

Sazrele pod grčkim suncem u istoimenom regionu, masline Kalamata odlikuje prirodno tamna boja i jak i karakterističan miris mekanog i ukusnog ploda. Kalamata masline su prava delicija kojoj je teško odoljeti, savršene kao sastojak raznih kuliranskih majstorija ili ukusna užina. Na našim policama sada možete potražiti i masline Kalamata organske proizvodnje, kao i one specijalno očišćene tako da lako postanu dio omiljenih specijaliteta. Obogatite svoje obroke i otkrijte zašto se masline Kalamata smatraju istinskim draguljima grčkog Sredozemlja.

Za trenutke čistog užitka…

Nastala kao spoj tradicije i inovacije, pažljivim odabirom samo najkvalitetnijih plodova masline, Gaea prirodna maslinova ulja unose harmoniju u svaki zalogaj. Sa akcentom na prefinjenosti i punoći ukusa, njihove upečatljive note izuzetan su dodatak tradicionalnim jelima, dok oplemenjuju i moderne specijalitete, pa bez njih nijedan gurmanski ugođaj nije potpun.

Dozvolite da vas Gaea proizvodi odvedu na putovanje kroz Mediteran, gdje ljubav, tradicija i kvalitet čine doživljaj vrhunskog užitka potpunim, i ispunite vašu trpezu autentičnim ukusima Grčke.