Dan zaljubljenih u srcu grada

Dan zaljubljenih se bliži, pa mnogi od nas razmišljaju o načinima kako da ovaj dan učine nezaboravnim za sebe i svoju voljenu osobu. Crvena jabuka gastro market Marindvor je mjesto gdje praznik ljubavi možete učiniti posebnim, zato ćemo vas u nastavku povesti na malo putovanje kroz naše odjele u kojima nastaje najljepša kulinarska magija.

STEAK BAR- Raj za gurmane

Savršeno mjesto za sve koji ovaj dan žele da obilježe uz najljepši gurmanski doživljaj je svakako naš Steak bar. U njemu za vas pripremamo neke od najpoznatijih i najcjenjenijih predstavnika vrhunskih odrezaka, poput T-Bone, Ribeye, Filet Mignon- a i drugih.

Ukoliko želite da uživanje u trenutku bude još potpunije, prepustite se notama kvalitetnih vina iz cijelog svijeta, koja vas čekaju u našoj vinoteci. Uz dobar steak predlažemo Bordeaux Superieur koji će lijepo istaći arome mesa i podići okus na novi nivo.

SUSHI BAR- Egzotično putovanje

Ukoliko ste za Dan zaljubljenih poželjeli da probate nešto novo, ili jednostavno želite da uživate u autentičnim azijskim specijalitetima, posjetite naš Sushi bar. Upoznajte šaroliki svijet različitih sushi rolnica, koje se po receptima majstora japanske kuhinje sa velikom ljubavlju pripremaju za vas. Suho bijelo vino poput Sauvignon Blanca će osvježiti palete aroma i fino se uklopiti sa morskim okusima ribe i plodova mora.

PIZZA I PASTA BAR- Italijanska romansa

Svi istinski romantici, imaju odličan povod da Dan zaljubljenih iskoriste za uživanje u specijalitetima italijanske kuhinje. Naši pizza majstori, za vas će pripremiti neodoljive zalogaje uz koje ćete pomisliti da ste u središtu Italije!  Tijesto koje raste iz ljubavi uz pažljivo odabrane sastojke, posuto je iskrenom željom da pizze, pinse i focaccie budu vrijedne pamćenja. A svi ljubitelji paste uživaće u širokom izboru omiljenih italijanskih tjestenina koje su osvojile srca mnogih gurmana.

SLASTIČARNA- Slatka avantura

Kada poželite da se zasladite, tu je naša slastičarna sa ponudom torti i kolača koje će vas podsjetiti da je svaki trenutak stvoren za uživanje. Obradujte svoju voljenu osobu posebnim slatkim iznenađenjem. Sve kolače i torte možete naručiti, na vama je samo da odaberete, a naši vrijedni poslastičari će se pobrinuti da budu spremni za vas.

Za sve ljubitelje kafe tu su kvalitetna zrna i blendovi, kao i svježe cijeđeni sokovi iz našeg Refresh bara, dok pivoljupci za sebe mogu odabrati neke od omiljenih popularnih stilova i bezvremenskih klasika. U našoj ponudi, očekuje vas širok asortiman, od osvježavajućih lagera pa sve do autentičnih craft piva.

I naravno, ako tražite savršeno mjesto za romantični ručak ili večeru – naš Roof bar nudi savršeno okruženje za posebno iskustvo u dvoje. Priredite nezaboravan Dan zaljubljenih u vašem gastro marketu Marindvor.

Ljubav je u srcu grada. Čekamo vas!