ABOUT THIS PROJECT

Italijanska romansa u srcu grada

 

PIZZA

 

Pažljivo skrojene recepture tradicionalne italijanske kuhinje su umijeće naših pizza majstora. Ono što naše pizze čini posebnim i drugačijim od drugih jeste tijesto koje raste iz ljubavi, sastojci i recepti koji su posuti iskrenom željom da pizze učine vrijednim pamćenja i italijanski duh.

 

 

PINSA

 

Meko tijesto i sočna unutrašnjost glavni su aduti ove prethodnice pizze. Tijesto se radi posebnim tehnikama tako da se dobije prozračna i hrskava struktura, koja svojom lakoćom podsjeća na najfiniji pamuk. Kada je isprobate, otkrićete savršentvo okusa koje je rađeno po tradicionalnoj italijanskoj recepturi.

 

 

FOCACCIA

 

Nesumnjivo je da najbolje tijesto dolazi iz Italije. A, sada zamisliti italijansko tijesto kombinovano sa raznim ukusnim sastojcima kao što su sir, masline, maslinovo ulje, bosiljak, paradajz, artičoka,.. i dobićete vrhunsku focacciu protkanu italijanskom recepturom, koju su naši majstori za tijesto usavršili do te mjere da ćete pomisliti da jedete focacciu u središtu Italije! Inspirisani savršenim tijestom focaccie, naši poznavaoci i profesionalci italijanske kuhinje pripremili su focaccia sendviče koji će vas nesumnjivo oduševiti kao i ostali proizvodi Italije.

 

 

 

 

CATEGORY:
Gastro