Vikend inspiracija za Proljetne lazanje
Sastojci: 250 g kora za lazanje 300 g cherry paradajz 200 g tikvica 200 g špinata 1 glavica luka 200 g mladog luka 300 g...
Read MoreSastojci: 250 g kora za lazanje 300 g cherry paradajz 200 g tikvica 200 g špinata 1 glavica luka 200 g mladog luka 300 g...
Read MoreSastojci: 550 g brašna 300 ml vode 20 g svježeg kvasca 1 kašičica šećera 2 kašičice soli 120 ml maslinovog ulja cherry paradajz masline začinsko bilje krupna so Pomiješaj...
Read MoreAko pomisliš da bezglutenska ishrana znači odricanje od okusa, mirisa i gurmanskog užitka – imamo sjajnu vijest. Vrijeme...
Read MorePogodna je i za pripremu hladnih jela, kao baza za ljetnje salate sa povrćem, svježim začinskim biljem i...
Read More4 pileća bataka sa karabatkom 3 kašike maslinovog ulja 1 crveni luk 1 crvena paprika 180 g riže 1 l pilećeg temeljca 1 kašika...
Read MoreDragi studenti i učenici 4. razreda srednjih škola, ukoliko želite da zaradite dobar džeparac tokom ljeta i uz...
Read MorePinsa je prava rustična i aromatična delicija nastala u srcu antičkog Rima, omiljena među ljubiteljima mediteranskih specijaliteta zbog...
Read MoreSastojci: 700 g junećeg buta 1 veća glavica luka 2 mrkve 1 paprika 2 šake graška 2 češnja bijelog luka 200 ml pasiranog paradajza lovorov list so...
Read MoreSastojci: 4 kašike kukuruza 4 kašike kiselih krastavaca, sitno sjeckanih 500 g konzerviranih komada tune u salamuri 2 kašike svježeg peršuina, nasjeckanog 1...
Read More