Vikend inspiracija za Cannellone s blitvom i kozjim sirom
Sastojci: 200 g blitve 500 g kozjeg sira 1 češanj bijelog luka prstohvat muškatnog oraščića bosiljak maslinovo ulje 200 g cannellona 50 g naribanog parmezana 500 ml...
Read MoreSastojci: 200 g blitve 500 g kozjeg sira 1 češanj bijelog luka prstohvat muškatnog oraščića bosiljak maslinovo ulje 200 g cannellona 50 g naribanog parmezana 500 ml...
Read MoreSastojci: 2 kašike maslinovog ulja 1 crni luk, šargarepa, celer, čena bijelog luka 350 g mljevenog junećeg mesa ...
Read MoreBogata aroma crvenog vina, sočni komadići piletine i aromatični začini vode vas u srce francuske kulinarske tradicije. Coq...
Read MoreNana je dobro poznata biljka s osvježavajućim mirisom i osvježavajućom aromom. Najčešće se koristi u salatama, pripremi umaka,...
Read MoreSastojci: 500g svježih lignji 1 crveni luk 3 češnja bijelog luka 230 g paradajza 1 dl bijelog vina 1/2 limuna (sok) 2 kašike krušnih mrvica peršun,...
Read MoreRoquefort sir je jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih francuskih sireva, čija tradicija seže stotinama godina unazad. Proizvodi se...
Read MoreSastojci za podlogu: 250 g mrvljenog Speculaas keksa 150 g maslaca 4 kašike mlijeka Sastojci za kremu: 500 g mascarpone sira 110 g sirnog...
Read MoreZa vas smo odabrali recept koji spaja sočnu teletinu sa blagim i slatkim okusom meda. Priprema ovog specijaliteta...
Read MoreSastojci: 800g pilećih prsa 100g feta sira So i biber Svježi bosiljk i majčina dušica Mljevena crvena paprika ...
Read MoreTofu sir je omiljen i često korišćen sastojak u azijskoj kuhinji, ali je veoma popularan i širom svijeta....
Read More