Vikend inspiracija za Junetinu Stroganoff
Sastojci za umak Stroganoff: 900 g junetine 220 g šampinjona 1 manji crveni luk 2 čena bijelog luka 100 ml bijelog vina 400 ml...
Read MoreSastojci za umak Stroganoff: 900 g junetine 220 g šampinjona 1 manji crveni luk 2 čena bijelog luka 100 ml bijelog vina 400 ml...
Read MoreOva delikatna i ukusna kombinacija donosi osvježavajući dašak francuske obale pravo u vaš dom! Moules Marinières je savršeno...
Read MoreOtkrijte svijet De Angelis tjestenine koja se priprema od prirodnih, pažljivo odabranih sastojaka, savršeno upija sosove i donosi...
Read MoreSastojci: 3 kašike Terra Creta maslinovog ulja 2 kašike limunovog soka ¼ kašičice soli 2 avokada As do Mar tunjevina 1 sjeckani krastavac 200 g...
Read MorePonekad se najljepši okusi pripremaju na vrlo jednostavan način, a uz nekoliko trikova krajnji rezultat može prevazići očekivanja...
Read MoreSastojci: 200 g blitve 500 g kozjeg sira 1 češanj bijelog luka prstohvat muškatnog oraščića bosiljak maslinovo ulje 200 g cannellona 50 g naribanog parmezana 500 ml...
Read MoreSastojci: 2 kašike maslinovog ulja 1 crni luk, šargarepa, celer, čena bijelog luka 350 g mljevenog junećeg mesa ...
Read MoreBogata aroma crvenog vina, sočni komadići piletine i aromatični začini vode vas u srce francuske kulinarske tradicije. Coq...
Read MoreNana je dobro poznata biljka s osvježavajućim mirisom i osvježavajućom aromom. Najčešće se koristi u salatama, pripremi umaka,...
Read MoreSastojci: 500g svježih lignji 1 crveni luk 3 češnja bijelog luka 230 g paradajza 1 dl bijelog vina 1/2 limuna (sok) 2 kašike krušnih mrvica peršun,...
Read More