Vino i čokolada, iznenađujuće dobar par
Sinonim za savršen par uz vino uglavnom su sir ili neke slane grickalice, ali slastice mogu dati specifičan...
Read MoreSinonim za savršen par uz vino uglavnom su sir ili neke slane grickalice, ali slastice mogu dati specifičan...
Read MoreSastojci: 150 g zelene tjestenine 100 g svježeg lososa (narezanog na kockice) šolja svježeg špinata (nasjeckanog) 1 tikvica (naribana ili narezana na...
Read MoreSastojci: 12 jaja 120 ml mlijeka 240 g kuhane, sjeckane piletine 700 g svježeg špinata ½ glavice crvenog luka 240 g mozzarella sira 120 g...
Read MoreSastojci:• 400 g junećeg buta• 2 kašike maslinovog ulja• 4 crvena luka presječena na polovine• 2 režnja češnjaka,...
Read MorePodloga: 210 g mljevenog keksa 110 g otopljenog maslaca šaka sjeckanih oraha Krema: 500 g krem sira 2 kašike šećera 1 kašika karamele 100 g otopljene...
Read MoreSastojci:• bundeva• pileća prsa• 3 čena bijelog luka• 4 cherry paradajza• 220 g baby špinata• 700 ml paradajz...
Read MoreBundevino ulje danas s pravom nosi status jednog od najcjenjenijih biljnih ulja u gastronomiji. Dobija se hladnim cijeđenjem...
Read MoreToplo dimljeni riblji fileti imaju posebnu draž – miris dima i začina poput ruzmarina, lovora i bosiljka u...
Read MoreSastojci: 500 g lisnatog tijesta 450 g junećeg vrata isjeckanog na kockice 300 ml mesnog temeljca 75 g brašna 2 krompira 2 mrkve 2 kašike...
Read MoreSastojci: 300g tjestenine 1 luk 1 čeno bijelog luka Maslinovo ulje 1 konzerva tunjevine 250ml pasiranog paradajza So i biber Peršun, ruzmarin i bosiljak Malo parmezana Priprema Skuhajte tjesteninu...
Read More