Vikend inspiracija za hobotnicu sa njokama
Sastojci: 2 kg svježe hobotnice njoke 200 ml bijelog vina 150 g paradajz paste 100 ml ekstra djevičanskog maslinova ulja 2 glavice crvenog luka 3-4...
Read MoreSastojci: 2 kg svježe hobotnice njoke 200 ml bijelog vina 150 g paradajz paste 100 ml ekstra djevičanskog maslinova ulja 2 glavice crvenog luka 3-4...
Read MoreSastojci: 600 g teleće plećke bez kosti 350 ml goveđeg temeljca 150 ml Languedoc crvenog vina 10 crnih Kalamata maslina bez koštice 5...
Read MoreAko si ljubitelj cheesecakea, onda znaš tačno o čemu se ovdje radi – o savršenom spoju kremaste teksture,...
Read MoreSastojci: 500 g pilećih prsa 200 g mozzarelle 2 paradajza maslinovo ulje bijeli luk u prahu bosiljak so i biber Isijeci piletinu tako da je možeš...
Read MoreSastojci: 400 g mljevene junetine 250 g Rummo Cannelloni tjestenine 150 ml goveđeg temeljca 150 g šampinjona 150...
Read MoreVeć više od 50 godina Zappalà sirevi predstavljaju riznicu najljepših ukusa koji nastaju u skladu sa autentičnom sicilijanskom...
Read MoreSastojci: Za koru: 300 g mljevenog keksa 125 g putera 100 ml mlijeka Za središnji fil: 500 ml slatke pavlake ...
Read MoreDa li se i na tvom meniju riba i morski plodovi nalaze makar jednom nedeljno? Pored toga što...
Read MoreSastojci: De Angelis svježa tjestenina za lazanje 750 ml umaka od paradajza 250 g ricotta sira 200 g šampinjona 150 g mozzarelle 1 tikvica 2...
Read MoreČokolada i voće donose posebnu harmoniju okusa zahvaljujući savršenom skladu slatkih i osvježavajućih nota u svakom zalogaju. Zato...
Read More